AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Kahve falında ayva ağacından ayva yemek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva yemek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalettir.

Kahve falında ayva ağacından ayva koparmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ayva ağacı görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek açmış ayva ağacı görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta ayva görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir