AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda kum görmek

Kahve falında suda kum görmek

Kahve falında suda kum görmek istediği herşeye kavuşacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet eder.

Kahve falında suda kum gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek bir plan ya da projeyle ilgili kalıcı adımlar atmanızı sağlayacak ihtiyacınız olan cevaplara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında suda kum görmek başarısız ve mutsuz olacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kumlu suda yüzmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökten kum yağdığını görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kum görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında odada kum görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete yorulmaktadır.

Kahve falında sahil kumu görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumda oynamak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, hidayete ereceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli kum görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir