AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda akrep görmek

Kahve falında suda akrep görmek

Kahve falında suda akrep görmek enerjisini toplayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kederlerinin son bulacağına, iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında suda akrep gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında suda akrep görmek doktordan doktora koşturacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla akrep görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep yutmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah küçük akrep görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrepten kaçtığını görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda akrep görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızıl akrep görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi akrep görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir