AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulurken kurtarılmak

Kahve falında suda boğulurken kurtarılmak

Kahve falında suda boğulurken kurtarılmak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında suda boğulurken kurtarılmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek işler için emek harcamaya gerek olmayabilir.

Kahve falında suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında suda boğulurken kurtarılmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, hayra ve esenliğe delalettir.

Kahve falında eşinin suda boğulduğunu görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında suda boğulan birini kurtardığını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak işlerinin de hal yoluna gireceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan insanlar görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir