AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suda yeşillik yıkamak

Kahve falında temiz suda yeşillik yıkamak

Kahve falında temiz suda yeşillik yıkamak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, şansın yüze güleceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında temiz suda yeşillik yıkamak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi ya da fikirlerinizi net şekilde ifade edemezseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında temiz suda yeşillik yıkamak geçim derdine düşeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suda yün yıkamak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz suda elini yıkamak hem dua alacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suda boğulmak düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suda kurbağa görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suda abdest almak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında temiz suda yüzdüğünü görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir