AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda çamaşır yıkamak

Kahve falında suda çamaşır yıkamak

Kahve falında suda çamaşır yıkamak işsizin iş bulacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yarasını saracağına, kişinin güzel işler yapacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına işarettir.

Kahve falında suda çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Başkalarının müdahalesi olmadan hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yalnız çalışmalı, kendi işinizi kendiniz halletmelisiniz.

Kahve falında bulanık suda çamaşır yıkamak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli suda çamaşır yıkamak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak variyetini çoğaltacağına, iftiraya uğrayacağına delalettir.

Kahve falında suda çamaşır yıkamak hasret çekenlerin kavuşacağına, maddi durumun düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında bebeği soğuk suda yıkamak daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında suda bir şey yıkamak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suda elini yıkamak aksiliklerin son bulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir