AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva ağacına çıkmak

Kahve falında ayva ağacına çıkmak

Kahve falında ayva ağacına çıkmak geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, kudret sahibi olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında ayva ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda geri adım atabilme fırsatı söz konusu olabilir.

Kahve falında ayva ağacına çıkmak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, ticaret hayatına atılacağına işarettir.

Kahve falında ayva ağacı görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayva ağacından ayva koparmak sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında ayva ağacından ayva toplamak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan ayva yemek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aç kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek huzurunun yerinde olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir