AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan ayva almak

Kahve falında ağaçtan ayva almak

Kahve falında ağaçtan ayva almak çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, şan şöhret kazanacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva almak gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şekilde yaşamıyorsanız, yaşam tarzınızda gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında ayva ağacından ayva toplamak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ayva ağaç görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta ayva görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayva ağacı kesmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağacında ayva görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayva ağacı görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek açmış ayva ağacı görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir