AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda bir şey yıkamak

Kahve falında suda bir şey yıkamak

Kahve falında suda bir şey yıkamak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında suda bir şey yıkamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylere hazır olmalısınız.

Kahve falında suda bir şey yıkamak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suda ayak yıkamak borçların hafifleyeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında suda yün yıkamak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında akan suda el yıkamak kazançsız işler peşinde olmaya, ana baba dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan suda çamaşır yıkamak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına inanılır.

Kahve falında suda ayaklarını yıkamak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına işarettir.

Kahve falında temiz suda elini yıkamak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında suda buğday yıkamak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir