AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut ve ayva görmek

Kahve falında armut ve ayva görmek

Kahve falında armut ve ayva görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kazancının günden güne arttıracağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında armut ve ayva gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayva armut görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut ve ayva görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı ayva toplamak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ayva istemek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yüksek diploma alacağına inanılır.

Kahve falında ölüye ayva vermek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında kurtlu ayva yemek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı ayva yemek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevsiminde ayva görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir