AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva yemek

Kahve falında ayva yemek

Kahve falında ayva yemek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, terslik yaşayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sorunlarından arınacağına, kendini yiyip bitireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına yorulur.

Kahve falında ayva yemek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle fikirlerinizi paylaşma konusunda isteksiz olabilir veya paylaşma anında stres yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dalından ayva koparıp yemek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, maddi gücünü yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı ayva yemek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, mutluluğa giden yolu bulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil ayva yemek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva çalıp yemek bereketin ve verimin hâkim olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu ayva yemek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayva toplamak yemek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayva çekirdeği yemek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir