AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva yaprağı toplamak

Kahve falında ayva yaprağı toplamak

Kahve falında ayva yaprağı toplamak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, geçmişini arkada bırakacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işlerinin toparlanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına yorulur.

Kahve falında ayva yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • Olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ayva yaprağı toplamak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva yaprağı görmek mutluluktan havalara uçacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı ayva toplamak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine alamet eder.

Kahve falında ayva toplamak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine işarettir.

Kahve falında dalından ayva toplamak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan ayva toplamak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayva toplamak ve yemek dünya hayatından yana da razı geleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden ayva toplamak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir