AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yılanının ısırdığını görmek

Kahve falında su yılanının ısırdığını görmek

Kahve falında su yılanının ısırdığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında su yılanının ısırdığını gördüyseniz:

  • Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir.

Kahve falında su yılanı ısırdığını görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında su yılanın ısırdığını görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında su yılanının ısırdığını görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kolaylıklara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın ısırdığını görmek çok büyük kazançlar getireceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı ısırmak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı ısırdığını görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini yılan ısırdığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kirli işlere bulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir