AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı ısırmak

Kahve falında yılanı ısırmak

Kahve falında yılanı ısırmak maddi zararının giderileceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, müşterilerinin çoğalacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı ısırmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler olarak güçlü olmakla birlikte, şansınız bunun tam tersidir.

Kahve falında yılanın kendini ısırdığını görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi yılanın ısırdığını görmek şükredeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yılanın ısırdığını görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Kahve falında su yılanının ısırdığını görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunu yılan ısırdığını görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, alım gücünün artmasına rivayet eder.

Kahve falında kobra yılanının ısırdığını görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yılan ısırmak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir