Kahve falında yılanı ısırdığını görmek

Kahve falında yılanı ısırdığını görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, belaya ve derde düşeceğine, bol rızık elde edeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı ısırdığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bazı üzücü sözler sizi çekememelerinden kaynaklanabilir.

Kahve falında parmağını yılan ısırmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın ayağını ısırdığını görmek biraz olsun hafifleyeceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük yılanın ısırdığını görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ısırmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi yılanın ısırdığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su yılanın ısırdığını görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına delalet eder.

Kahve falında sarı yılanın ısırdığını görmek zorlukların günden güne artacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir