Kahve falında yılanın ısırdığını görmek

Kahve falında yılanın ısırdığını görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında yılanların ısırdığını görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına işarettir.

Kahve falında kara yılanın ısırdığını görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su yılanın ısırdığını görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan ısırmak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın kendini ısırdığını görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın başkasını ısırdığını görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yılanın ısırdığını görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ısırmak görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir