AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yılanın ısırdığını görmek

Kahve falında su yılanın ısırdığını görmek

Kahve falında su yılanın ısırdığını görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sorunların yakında son bulacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, büyük bir işe kavuşacağına, yol kat edeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, yaşamdan istediklerini alacağına tabir olunur.

Kahve falında su yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Kahve falında su yılanın ısırdığını görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su yılanı ısırdığını görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında su yılanının ısırdığını görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında birini yılan ısırdığını görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu yılan ısırdığını görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret eder.

Kahve falında elini yılan ısırmak hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yılanın ısırdığını görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir