AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan tutmak

Kahve falında yılan tutmak

Kahve falında yılan tutmak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan tutmak gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Kahve falında yılanı elle tutmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın başını tutmak mevkilerinin yüksek olacağına, insanlardan takdir toplayacağına işarettir.

Kahve falında yılanın kafasından tutmak birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yılanı tutmak fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eliyle yılan tutmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında balık yerine yılan tutmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, girilen yolda zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında zehirli yılan tutmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir