AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içmek kanmamak

Kahve falında su içmek kanmamak

Kahve falında su içmek kanmamak rızkını kazanırken zorlanmayacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, zararların üst üste geleceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında su içmek kanmamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, olumlu sonuçlanacak bir yatırıma girişebilirsiniz.

Kahve falında su içmek kanmamak hüsrana uğratacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içmek ve kanmamak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içmek ama kanmamak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kan içmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bardaktan kan içmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında kan ve su görmek bolluk içine olacağına, stresini atacağına inanılır.

Kahve falında su ve kan görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde kan görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir