AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üzerinde gitmek

Kahve falında su üzerinde gitmek

Kahve falında su üzerinde gitmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, sıkıntısının biteceğine, işlerinin düzene gireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su üzerinde gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden fayda veya yardım görmeyi umuyorsanız gecikmeler veya aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında suyun üzerinde gitmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında suya kapılıp gitmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında su almaya gitmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun üstünde gitmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında arabayla su üstünde gitmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına inanılır.

Kahve falında su üzerinde gitmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde gitmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına inanılır.

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir