AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde gitmek

Kahve falında suyun içinde gitmek

Kahve falında suyun içinde gitmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, destek göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, istediği başarıya kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, daha bir sevileceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde gitmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi netleştirmeniz durumunda istediğiniz yardımı bulabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde gitmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüs içinde gitmek faturaların biriktikçe birikeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında hızlı giden arabanın içinde olmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında araba içinde gitmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde gitmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işaret eder.

Kahve falında suyun üzerinde gitmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek attığı adımların boşa gideceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su doldurmaya gitmek sorunlarından arınacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir