AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üstünde ev görmek

Kahve falında su üstünde ev görmek

Kahve falında su üstünde ev görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su üstünde ev gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında su üstünde ev görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına inanılır.

Kahve falında suyun üstünde yürüyen birini görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su üstünde oturmak elinin darlık içinde kalacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında su üstünde kaymak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında suyun üstünde namaz kılmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Kahve falında arabayla su üstünde gitmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, kime danışacağını bilemez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su üstünde durmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun üstünde para görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir