AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünde namaz kılmak

Kahve falında suyun üstünde namaz kılmak

Kahve falında suyun üstünde namaz kılmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, malının artmasını sağlayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Zorluk çeken veya sorunları olan bir kişiye yardım etmeniz gerekebilir.

Kahve falında suyun üstünde namaz kılmak gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında su üstünde namaz kılmak çevreye karşı itibarın artacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimenlerin üstünde namaz kılmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde namaz kılmak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş üstünde namaz kılmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşin üstünde namaz kılmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında denizin üstünde namaz kılmak düşman hususunda keder ve üzüntüye, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşın üstünde namaz kılmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir