AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun altında nefesini tutmak

Kahve falında suyun altında nefesini tutmak

Kahve falında suyun altında nefesini tutmak isteklerini yerine getireceğine, işi ile gündeme geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, günlerini bunun için harcayacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine inanılır.

Kahve falında suyun altında nefesini tutmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlar olsa da, öncelikle klasik olarak tekrarlanılması gereken işlerin, yol veya yöntemlerin ihmal edilmemesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında suyun altında nefes tutmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında su altında nefes tutmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun altında nefesini tutmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde nefes tutmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında su altında nefes almak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su altında nefessiz kalmak maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su altında nefes aldığını görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir