AnaSayfa / Genel / Kahve falında un torbası görmek

Kahve falında un torbası görmek

Kahve falında un torbası görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sağlığının bozulacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında un torbası gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında bir torba un görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un torbası görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında un torbaları görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında torba kömür görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çöp torbası görmek sıkıntının günden güne artacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çimento torbası görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine yorulur.

Kahve falında dolu torba görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında torbada pirinç görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir