AnaSayfa / Genel / Kahve falında su tası görmek

Kahve falında su tası görmek

Kahve falında su tası görmek güven kaybına uğrayacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su tası gördüyseniz:

  • Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz.

Kahve falında su tası görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında tasla su dökmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında tastan su içtiğini görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın tastan su içmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine işaret eder.

Kahve falında tas içinde su görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tasta su içmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında tastan su içmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında bir tas su içmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir