AnaSayfa / Genel / Kahve falında tas içinde su görmek

Kahve falında tas içinde su görmek

Kahve falında tas içinde su görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, yarasını saracağına delalet eder.

Kahve falında tas içinde su gördüyseniz:

  • İçindeki suların duvarları yıkması için barajın sadece bir bardak suya ihtiyacı kalmış olabilir.

Kahve falında tasın içinde su görmek zorlukların geride kalacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tas içinde su görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tas içinde su içmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tas içinde süt görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, dertlerin ve sorunların artacağına inanılır.

Kahve falında altın tastan su içmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu tas görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir tas su görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tasla su içmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, o kapıyı kapatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir