AnaSayfa / Genel / Kahve falında tasta su içmek

Kahve falında tasta su içmek

Kahve falında tasta su içmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tasta su içmek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya planlar maddi durumunuzu dengelemenize ya da gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir tas su içmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın tastan su içmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tasta su içmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında bakır tastan su içmek dualarının kabul olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalet eder.

Kahve falında tas içinde su içmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında tastan su içmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında tasla su içmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, kafa dinleyeceğine inanılır.

Kahve falında tasla su dökmek ona yardımcı olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir