AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suyu süpürmek

Kahve falında kirli suyu süpürmek

Kahve falında kirli suyu süpürmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, yeni yerler göreceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında kirli suyu süpürmek gördüyseniz:

  • Siz sıradan bir insan değilsiniz.

Kahve falında kirli su süpürmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli suyu süpürmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kirli yeri süpürmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına delalettir.

Kahve falında kirli halı süpürmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu suyu süpürmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine yorulur.

Kahve falında suyu süpürmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su süpürmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suları süpürmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir