AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyu süpürmek

Kahve falında suyu süpürmek

Kahve falında suyu süpürmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, sevindirici şeyler duymaya, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyu süpürmek gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Kahve falında suyu süpürmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu su süpürmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında süpürgeyle su süpürmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına yorulur.

Kahve falında kirli su süpürmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet eder.

Kahve falında su süpürmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu süpürmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında suları süpürmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli suyu süpürmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir