AnaSayfa / Genel / Kahve falında pamuk tarlası sulamak

Kahve falında pamuk tarlası sulamak

Kahve falında pamuk tarlası sulamak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, özgüveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pamuk tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Kahve falında pamuk tarlası sulamak onlar tarafından çok sevileceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Kahve falında pamuk sulamak mutluluğun günden güne daha da artacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil pamuk tarlası görmek verilen emeğin boşa gideceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında pamuk tarlası görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına işarettir.

Kahve falında tarlada pamuk toplamak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kendini pamuk tarlasında görmek yalan söyleyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk tarlasında pamuk toplamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalettir.

Kahve falında tarlada pamuk görmek fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir