AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane sulamak

Kahve falında nane sulamak

Kahve falında nane sulamak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nane sulamak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar veya yeni durumlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında nane sulamak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil nane görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında naneli sakız çiğnemek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taze nane görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil nane toplamak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında naneli şeker yediğini görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nane toplamak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nane yemek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok iyi giden işlerin duracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir