AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla bahçe sulamak

Kahve falında suyla bahçe sulamak

Kahve falında suyla bahçe sulamak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyla bahçe sulamak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmalı ya da en azından öyle görünüp, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında suyla bahçe sulamak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının bahçe suladığını görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül bahçesi sulamak kişinin zor günlerden geçeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami bahçesini sulamak rakiplerini gerisinde bırakacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bahçede çiçek sulamak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bahçe ekmek ve sulamak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe sulamak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir