AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacı sulamak

Kahve falında incir ağacı sulamak

Kahve falında incir ağacı sulamak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kolaylık sağlayacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacı sulamak gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Kahve falında incir ağacı sulamak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet eder.

Kahve falında asma ağacı sulamak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında limon ağacı sulamak hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı sulamak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında zeytin ağacı sulamak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz ağacı sulamak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına delalet eder.

Kahve falında hortumla ağaç sulamak kazancın arttırılacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dikip sulamak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, neşeleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir