AnaSayfa / Genel / Kahve falında su sızdığını görmek

Kahve falında su sızdığını görmek

Kahve falında su sızdığını görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında su sızdığını gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Kahve falında duvardan su sızdığını görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında tavandan su sızdığını görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine yorulur.

Kahve falında su sızdığını görmek çok büyük bir işe girileceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalettir.

Kahve falında ozon suyu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar suyu görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında birinden su içmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası görmek isteklerinin erteleneceğine, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir