AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kaplumbağası görmek

Kahve falında su kaplumbağası görmek

Kahve falında su kaplumbağası görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hasta ve zor geçireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmadan veya yeni plan ya da projelere başlamadan önce olası harcamaları doğru hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında kaplumbağa su vermek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil su kaplumbağası görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalettir.

Kahve falında su kaplumbağası görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında su kaplumbağası yemek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalettir.

Kahve falında su kaplumbağasının öldüğünü görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında akvaryumda su kaplumbağası görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında su kaplumbağa yavrusu görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yorum

  1. iyi akşamlar falımda minik minik iki üç tane su kaplumbağası gördüm.kaplumbağalarının ortasında anahtar figürü çıkmış.ev anahtarına benziyo gibi bu,yalnız anahtar şeklinin altında sürünen yılan çıkmış.ffincanımın tabagınada baktıgımda dış kısmında yılan çıkmış.yakınımda düşman anlamına mı geliyor bu,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir