AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden su içmek

Kahve falında birinden su içmek

Kahve falında birinden su içmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden su içmek gördüyseniz:

  • Dizginleri ele almanız durumunda diğerleri şaşırabilirler.

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinden su içmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, umduğunu bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evliyanın elinden su içmek kendisine ev alacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü suyu içmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında yemek suyu içmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak su içmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işarettir.

Kahve falında hazır su içmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, düzenin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında hacda su içmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, gönül kapılarının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir