AnaSayfa / Genel / Kahve falında ozon suyu görmek

Kahve falında ozon suyu görmek

Kahve falında ozon suyu görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ozon suyu gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulunmalısınız.

Kahve falında ozon suyu görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ozon tabakasının delindiğini görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında deniz suyunu sıcak görmek onu uyaracağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç ve su görmek üzüntülerin günden güne artacağına, ümitlerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında suya karşı namaz kılmak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz sularda yüzmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında maydanoz suyu görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun dibine dalmak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir