AnaSayfa / Genel / Kahve falında su şelale görmek

Kahve falında su şelale görmek

Kahve falında su şelale görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, mal ve para biriktireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Kahve falında su şelale gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar dışa dönük olmayabilir.

Kahve falında akan su şelale görmek işte de mutlu olunacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şelale su görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işarettir.

Kahve falında şelaleden su içmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şelaleden akan su görmek sıhhat ve moral bulacağına, hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında şelaleden su aktığını görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında su şelale görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına delalet eder.

Kahve falında şelaleden aşağı düşmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir