AnaSayfa / Genel / Kahve falında şelaleden su içmek

Kahve falında şelaleden su içmek

Kahve falında şelaleden su içmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında şelaleden su içmek gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Kahve falında şelaleden su içmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında akan su şelale görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret eder.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şelaleden su aktığını görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında şelale su görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Kahve falında şelaleden akan su görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine işarettir.

Kahve falında su şelale görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında akan şelale görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir