AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan su şelale görmek

Kahve falında akan su şelale görmek

Kahve falında akan su şelale görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında akan su şelale gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir teklif, planlarınızı değiştirse de, mutlu bir gülümsemenin nedeni olabilir.

Kahve falında şelaleden akan su görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şelale gibi akan su görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına yorulur.

Kahve falında akan su şelale görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dağdan akan şelale görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan şelale görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında şelaleden su aktığını görmek rahat yüzü göreceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında su şelale görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şelaleden su içmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir