AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kuyu kazıp su bulmak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kazıp çıkarmak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını kazıttığını görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, borçların ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında birinin saçlarını kazıttığını görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir