AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kuyuya atladığını görmek

Kahve falında birinin kuyuya atladığını görmek

Kahve falında birinin kuyuya atladığını görmek huzura ve rahata kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, ağır günler geçireceğine, ruhani önderlik yapacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kuyuya atladığını gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Kahve falında kuyu atlamak yurtdışına gidileceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında su kuyusuna atlamak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kuyuya atladığını görmek zor durumlara düşüleceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyunun üstünden atlamak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin kuyuya atladığını görmek işlerine verimin hâkim olacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ateşli kuyu görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında karanlık bir kuyu görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında lağım kuyusuna düşmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, mal ve rızkın çoğalmasına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir