AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu atlamak

Kahve falında kuyu atlamak

Kahve falında kuyu atlamak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, işlerinin rast gideceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyu atlamak gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik elektronikle ilgili veya uzay ya da havayla bağlantılı konularda da, aksilikler veya sorunlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında su kuyusuna atlamak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuyunun üstünden atlamak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuya atladığını görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kuyuya atladığını görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyu atlamak hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon kuyusu görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolu kuyu görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kuyuya bişey atmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir