AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyunun üstünden atlamak

Kahve falında kuyunun üstünden atlamak

Kahve falında kuyunun üstünden atlamak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, maddi anlamda feraha ermeye, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyunun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.

Kahve falında kuyunun üstünden atlamak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su kuyusuna atlamak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işarettir.

Kahve falında kuyu atlamak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyuya atladığını görmek uykusuz geceler yaşayacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kuyuya atladığını görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına rivayet eder.

Kahve falında üstünden atlamak borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun üstünden atlamak aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına yorulur.

Kahve falında ateş üstünden atlamak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir