AnaSayfa / Genel / Kahve falında dere kenarında oturmak

Kahve falında dere kenarında oturmak

Kahve falında dere kenarında oturmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında dere kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanmanız veya anlamadığınız yerlerde anlamadığınızı söylemeniz size verilen değeri arttırabilir.

Kahve falında dere kenarında oturmak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında olduğunu görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında piknik yapmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında dere kenarından geçmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında uyumak büyük tartışmalar yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında dere kenarından yürümek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dere kenarında mezar görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dere kenarında namaz kılmak asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir