AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmak kenarında oturmak

Kahve falında ırmak kenarında oturmak

Kahve falında ırmak kenarında oturmak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, rahat bir hayata sahip olmaya, her zaman neşeli olacağına, sıkıntılarından arınacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalettir.

Kahve falında ırmak kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Kahve falında ırmak kenarında oturmak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, kendini yiyip bitireceğine inanılır.

Kahve falında ırmak kenarında yürümek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmak kenarında olmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalettir.

Kahve falında ırmak kenarında gezmek içebileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmak kenarında yılan görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmak kenarı görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında ırmak kenarında ev görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında havuz kenarında oturmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir