AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kemer görmek

Kahve falında siyah kemer görmek

Kahve falında siyah kemer görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, amaçlarına ulaşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kemer gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince yeni birşeyler almamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında siyah deri kemer görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kemer almak bereketli bir döneme girileceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kemer takmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, hainlik yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kemer taktığını görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında siyah kemer görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kemer görmek çeşitleneceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına delalettir.

Kahve falında kemerli pantolon görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kemerle dövüldüğünü görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir