AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise kemeri görmek

Kahve falında elbise kemeri görmek

Kahve falında elbise kemeri görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında elbise kemeri gördüyseniz:

  • Yaptıklarınıza farklı bir açıdan yaklaşmalısınız.

Kahve falında elbise kemeri görmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına delalettir.

Kahve falında mor kemer görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kemer takmak sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kemer görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı deri kemer görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kemer takmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, işlerin yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında deri kemer görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah deri kemer görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir