AnaSayfa / Genel / Kahve falında su kaplumbağası yumurtası görmek

Kahve falında su kaplumbağası yumurtası görmek

Kahve falında su kaplumbağası yumurtası görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına inanılır.

Kahve falında su kaplumbağası yumurtası gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında su kaplumbağası yumurtası görmek aydınlığa çıkılacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kaplumbağası yumurtası görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası yemek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa yumurtası görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa ve yumurtası görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kaplumbağa görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalettir.

Kahve falında denizde su kaplumbağası görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir